Kwetterregels

Ga naar beneden

Kwetterregels

Bericht  Tikske op do feb 26, 2009 4:05 pm

KWETTERREGELS 1. Door lid te worden van dit forum, verklaar je je akkoord met de hierna volgende voorwaarden en bepalingen en verbind je je ertoe om deze na te leven. Bij niet naleving van de regels, volgen er restricties.

 2. Iedereen kan aan het forum deelnemen na zich ingeschreven te hebben. U dient daartoe over een geldig emailadres te beschikken. Eenmaal u geregistreerd hebt, is het nog wachten op de toelating van de beheerders. Dan krijgt u toegang tot het eerste deel van het forum. En dan is het nog even wachten tot de beheerders verdere toegang verlenen tot het forum.

 3. De beheerders behouden zich het recht voor om u (verdere) toegang tot het forum te weigeren. De beheerders hoeven hun beslissing niet te motiveren, noch aan te kondigen

 4. Je moet je ten allen tijde hoffelijk te gedragen. Beledigingen, vulgaire of opruiende taal, agressief gedrag, aanstootgevende teksten en/of afbeeldingen, flame wars, e.d.m. zijn allen strikt verboden. Je mag gerust je mening geven, zolang je dit op een beschaafde manier doet.

 5. Dit forum dient niet om zomaar reclame te maken. Als je ergens reclame voor wil maken, vraag dan eerst toestemming aan een van de beheerders. Indien dit niet gebeurt, kan de beheerder de post verwijderen.

 6. Indien je 3 maanden geen berichten post, krijg je een herinneringsmailtje. Geef je hier geen gehoor aan, word je een maand later van het forum verwijderd.

 7. Indien je een banner plaatst, mag deze niet groter zijn dan 625 x 125 px, dit voor een goed overzicht van het forum. Als de banner toch groter is, word je hiervan op de hoogte gebracht via pm door een van de beheerders. Blijft de banner nog staan, wordt hij verwijderd door de beheerders.

 8. Spam(ming) is verboden

 9. De beheerders hebben op ieder ogenblik het recht dit forum geheel of gedeeltelijk op te schorten of stop te zetten, zelfs zonder voorafgaande waarschuwing. De beheerders kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enig verlies en/of schade, van welke aard ook, die geleden zou worden t.g.v. de opschorting, onderbrekingen, (technische) storingen, vertragingen, moeilijke bereikbaarheid, onbereikbaarheid en/of de beëindiging van (een deel van) dit forum.
  De beheerders kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade van welke aard ook (direct, indirect, volgschade, enz.), winstderving, verlies van gegevens, verlies van een kans of voor eender welke schade, die zou voortvloeien uit de raadpleging en/of het gebruik van huidig forum.

 10. Door het gebruik van dit forum vrijwaart u de beheerders tegen iedere aanklacht, procedure of vordering uitgaande van derden als gevolg van de (inhoud van de) posts die u op dit forum geplaatst heeft.

 11. Dit reglement kan, zonder voorafgaande verwittiging, aangepast worden, in functie o.m. van wettelijke evoluties. Wijzigingen treden in van zodra zij op de website kenbaar worden gemaakt.

 12. Voor alle vragen inzake huidig reglement kan u steeds een mail sturen naar de beheerders.


laatste aanpassing 27 februari 2009, 21:36

Tikske
Admin
Admin

Vrouw Aantal berichten : 299
Woonplaats : Desselgem
Mama/papa van : Jarno, Ilian en Jense
Registration date : 25-02-09

Profiel bekijken http://www.noanfoto.net

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum